Sponsoren

Wil je een bijdrage leveren voor het goede doel van kankerbestrijding door de Hurdkûters te sponsoren in de wetenschap dat 100% van alle donaties naar het goede doel zullen gaan? Dat kan op verschillende manieren!

Direct via de site van de Alpe d’HuZes stichting
Een eenvoudige manier is om naar de volgende website te gaan en aldaar je donatie electronisch toe te zeggen en in orde te maken. www.opgevenisgeenoptie.nl

Via contact het Hurdkûters team
Wij staan open voor ideeën en suggesties om tot een optimale donatie of sponsor-invulling te komen. Indien je eerst wilt overleggen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met ons: Sietze Dijkstra: sietze.dijkstra@online.nl

Direct via een teamlid of voor het gehele team
Een eenvoudige manier is om naar de volgende website te gaan en aldaar je donatie electronisch toe te zeggen en in orde te maken. Zorg dat je via de actiesite van de door jou gekozen deelnemer doneert. Klik hier om naar de teamleden te gaan. Als je het gehele team wil steunen klik dan hier.

Sponsorpakket Organisatie Alpe d'huZes                                                                                                                                      Om ook voor u als sponsor iets terug te doen hebben we sponsorpakketten voor u ingericht. Deze pakketten geven de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam en logo op de Alphe d'huZes site te vermelden, maar geven vanaf pakket Zilver ook recht op logovermelding op het shirt van de door u gesponsorde rijder/team! Bij het pakket Goud kunt u bij een sponsorbedrag vanaf 2.500 euro lid worden van het business platform Boundlez en bij een sponsorbedrag vanaf 5.000 euro ontvangt u ook een replicashirt van de rijder/team dat door u wordt gesponsord! Voor de hogere sponsorbedragen staan de mogelijkheden vermeld in de Sponsormogelijkhedentabel, terwijl vanaf Zilver geldt dat zelf aangeleverde banners langs de berg kunnen worden opgehangen!

Overzicht Sponsorpakket Organisatie Alpe d'huZes: klik hier.

 

Hier vind u binnenkort de sponsors voor de editie van 2012.

Wilt u dat hier uw (bedrijfs) naam komt te staan?  Neem contact met ons op

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb